HTC 10 evo‎

< < Menu

Kopiere filer mellem HTC 10 evo og din computer

Du kan kopiere dine musiknumre, billeder og andre filer til din HTC 10 evo.
Vigtigt:
  • Gem og luk filerne, før du kopierer dem fra computeren til HTC 10 evo eller omvendt.
  • Hvis du bruger lagerkortet som intern hukommelse, vil computeren kun vise lagerkortets indhold.
  1. Slut din HTC 10 evo til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  2. Lås skærmen på HTC 10 evo op, hvis den er låst.
  3. Tryk på Ja på pop-op-meddelelsen, hvor du bliver spurgt, om du vil brugen USB-enheden til filoverførsler.

Hvis du ikke ser denne meddelelse, skal du glide meddelelsespanelet åbent, trykke på meddelelsen Brug USB til og derefter trykke på Overfør filer.

Der vises herefter indstillingsmulighederne for visning eller import af filerne på computerens skærm.

4. Vælg at vise filerne.
  5. Kopier filerne fra computeren til din HTC 10 evo eller omvendt.
  6. Efter at du kopieret filerne, skal du frakoble din HTC 10 evo fra computeren.