HTC 10 evo‎

< < Menu

Kopiere eller flytte filer imellem telefonhukommelsen og hukommelseskort

Gå til Indstillinger for at vise og administrere filer på telefonhukommelsen og hukommelseskortet. Hvis du bruger hukommelseskortet som Flytbart lagermedie, kan du kopiere eller flytte filer mellem telefonhukommelsen og hukommelseskortet. Du kan også kopiere eller flytte filer til eller fra en ekstern USB-enhed, når du har det tilsluttet HTC 10 evo.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Hukommelse.
  2. Tryk på Telefonhukommelse > Udforsk eller tryk på navnet på hukommelseskortet.

Eller tryk på den eksterne USB-lagerenhed, hvis en sådan er tilsluttet.

3. Åbn den mappe, der indeholder de filer, du vil kopiere eller flytte.
  4. Sådan vælger eller fravælger du filer:
    • Tryk og hold på en fil for at vælge den. Tryk på hver fil for at vælge flere filer.
    • Tryk på en fil for at fravælge den.
    • Hvis du vil vælge alle filer, skal du først trykke og holde på én af dem, og dernæst trykke på > Vælg alle.
  5. Tryk på , og tryk så på Kopier til eller Flyt til.
  6. I sidemenuen, der åbnes, vælger du typen af hukommelse, du vil kopiere eller flytte til, og derefter åbnes destinationsmappen.
  7. Tryk på Kopier eller Flyt.