HTC 10 evo‎

< < Menu

Sådan tilpasser du hurtigt eksponeringen af dine billeder

HTC 10 evo har en funktion, hvormed du hurtigt kan justere eksponeringsniveauet og lysstyrken i realtime.Slå Touch-autoeksponering til for automatisk at justere eksponeringsniveauerne, når du trykker på et mørkere område i kamerasøgeren.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til en af funktionerne Foto eller Panorama. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  4. Tryk på Indstillinger.
  5. Vælg indstillingen Touch-autoeksponering.
  6. Tryk på motivet for at lysne.

For at justere eksponeringen manuelt skal du trække fingeren op og ned.

7. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .