HTC 10 evo‎

< < Menu

Tage et billede

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Billede-funktionen, hvis du ikke er i denne funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Peg kameraet på det, du vil tage et billede af. Kameraet fokuserer automatisk, mens du bevæger det. Du kan også trykke på skærmen, for at fokusere på et andet sted på billedet.
  4. For at justere eksponeringen, skal du trykke på skærmen, og derefter bevæge fingeren op og ned.

Hvis du vil justere eksponeringen for at lysne motivet automatisk, henvises til Sådan tilpasser du hurtigt eksponeringen af dine billeder.

5. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .
Tip: Slå Automatisk smile capture til i kameraets indstillinger for at indstille telefonen til automatisk at tage billeder, når du smiler til kameraet.

Sådan indstilles billedkvaliteten og størrelsen

1. Skift til en af funktionerne Foto eller Selfie-billede. Eller, vælg funktionen Pro.
  2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på den aktuelle indstilling — fx — for at ændre billedkvaliteten og størrelsen, eller billedformatet.