HTC 10 evo‎

< < Menu

Vælge en optagetilstand

Skift til en optagefunktion, for at tage billeder og optage videoer. Kameraet på HTC 10 evo opdeler optagefunktioner i kategorier, så du hurtigt kan finde den funktion, du vil bruge.
  1. Tryk på , for at åbne sidemenuen.

Du kan også glide til højre fra venstre kant i liggende orientering eller glider ned fra toppen i stående orientering.

2. Rul igennem menuen for at se de tilgængelige optagetilstande.
  3. Tryk på den ønskede optagefunktion.
  4. Du kan hurtigt skifte mellem front- og hovedkameraet ved at trykke på på kamerasøger-skærmen.
  5. Du kan hurtigt skifte tilbage til enten Billed- eller Videofunktion, når du er i andre optagetilstande, uden at åbne sidemenuen.Lige under udløserknappen, skal du blot trykke på for at skifte tilbage til Billedtilstand eller for at skifte tilbage til Videotilstand.

Optageindstillinger

Du kan ændre indstillinger i nogle af optagefunktionerne, såsom i Foto og Video. For at ændre indstillingerne, skal du vælge en funktion, og tryk derefter på for at se og vælge de tilgængelige indstillinger.
Funktion Indstilling Beskrivelse

Billede

Selfie-billede

Pro

Skift mellem tidsindstillingerne, for at indstille selvudløseren eller slå selvudløseren fra. Se Sådan tager du billeder med selvudløseren for yderligere oplysninger.

Billede

Selfie-billede

Pro

Indstil billedkvaliteten og billedformatet. Se Sådan indstilles billedkvaliteten og størrelsen for yderligere oplysninger.

Video

Selfie-video

Indstil videokvaliteten. Se Indstille opløsning for video for yderligere oplysninger.

Video

Selfie-video

Slå lydoptagelse i høj opløsningen til og fra. Se Sådan aktiverer du lyd i høj opløsning for yderligere oplysninger.
Pro Vælg RAW- eller JPG-format til billeder. Se Sådan tager du et RAW-billede for yderligere oplysninger.

Selfie-billede

Selfie-panorama

Slå Live Makeup til og fra. Se Påfør pænere hud med Live Makeup for yderligere oplysninger.