HTC 10 evo‎

< < Menu

Tilpasning af dine HTC BoomSound Adaptive Audio øretelefoner

Oplev musik, der er tilpasset dine ører, når du bruger dine HTC BoomSoundAdaptive Audio øretelefoner med HTC 10 evo. Øretelefonerne vil scanne dine ører for at bestemme det output-niveau, der passer bedst til dig.
Vigtigt: HTC BoomSound Adaptive Audio øretelefonerne kan kun bruges med HTC 10 evo og andre kompatible HTC telefoner, der understøtter HTC BoomSound Adaptive Audio.
  1. Sæt dine HTC BoomSound Adaptive Audio øretelefoner i telefonen, og sæt så ørepuderne i dine ører.
  2. Hvis dette er første gang, du sætter øretelefonerne i, og du bliver bedt om at konfigurere en personlig lydprofil, trykker du på Konfigurer.

Eller gå til Indstillinger og tryk på HTC BoomSound og adaptive audio.

3. Tryk på Start og følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere din lydprofil.
For at slå din personlige lydprofil, der er tilpasset dine øretelefoner, til eller fra, skal du blot trykke på omskifteren HTC BoomSound og adaptive audio Til/Fra.
Bemærk:
  • Du kan tilføje en anden profil for den samme eller et andet sæt HTC BoomSoundøretelefoner. Tryk blot på HTC BoomSound og adaptive audio > .
  • HTC BoomSound er ikke tilgængelig over HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-lydudgang.

Balancering af omgivende lyd med øretelefoner

Uanset om du er i et larmende eller støjende miljø, eller om du har bevæget dig til roligere omgivelser, kan dine HTC BoomSoundAdaptive Audio øretelefoner kunne tilpasse sig lydniveauerne omkring dig baseret på din personlige lydprofil.
For at dine øretelefoner skal kunne registrere og balancere omgivelseslyd, mens du lytter til musik eller ser video, glider du Meddelelsespanelet åbent og trykker på meddelelsen HTC BoomSound og adaptiv lyd.