HTC 10 evo‎

< < Menu

Installering af app-opdateringer fra Google Play

Nogle HTC-apps og tredjeparts-apps bliver opdateret med forbedringer og fejlrettelser via Google Play. Du kan manuelt opdatere dine apps eller indstille telefonen til automatisk at hente og installere app-opdateringerne, når de bliver tilgængelige.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Play Butik.
  2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Mine programmer og spil.

Herefter åbnes en liste over dine appsene på din telefon.

4. Tryk på en app under Opdateringer.
  5. Tryk på Opdater.
  6. Tryk på Accepter, hvis du bliver bedt om det.
Tip: I Play Butik, skal du trykke på > Indstillinger > Opdater automatisk programmer, for at vælge hvordan Google Play skal opdatere din apps.