HTC 10 evo‎

< < Menu

Software- og programopdateringer

Download og installér softwareopdateringer for at få de nyeste forbedringer i ydeevne, fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer. HTC 10 evo kan søge efter og underrette dig, hvis der er en nye opdateringer.

Nogle programopdateringer er tilgængelige fra HTC eller din mobiloperatør, og du vil modtage meddelelser på din telefon, når der er nye opdateringer. Eller når du kan installere programopdateringer fra Google Play. Nogle HTC-programmer, der ikke er forhåndsinstalleret på visse telefoner, kan også downloades fra Google Play.

Bemærk: Oplysningerne i denne vejledning er muligvis ikke helt opdaterede, og der kan være nyere tilgængelige software- eller programopdateringer.

Kontrollerer systemets softwareversion

Før du installerer en opdatering til systemsoftwaren, kan du først tjekke, hvilke versioner af Android du har på telefonen.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Om.
  2. Tryk på Softwareoplysninger.

Aktivere automatiske opdateringer

Du kan vælge automatisk at hente og installere softwareopdateringer til HTC eller programmer fra din mobiludbyder.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Om > Softwareopdateringer.
  3. Hvis du vil spare på dit dataforbrug, kan du vælge kun at opdatere via Wi‍-Fi.
  4. Vælg om du automatisk vil hente systemopdateringerne, programopdateringerne eller begge dele.

Programopdateringerne installeres automatisk Du skal dog stadig bekræfte, at systemopdateringerne skal installeres.

Manuel søgning efter opdateringer

Bemærk: Slå mobildata til eller forbind din HTC 10 evo til et Wi‍-Finetværk, før du søger efter opdateringer.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Om > Softwareopdateringer. HTC 10 evo kontrollerer, om der er tilgængelige opdateringer.
Relaterede instruktioner