HTC 10 evo‎

< < Menu

Motion Launch

Motion Launch er en kombination af en håndbevægelse, efterfulgt af en fingerbevægelse. Du kan aktivere din startskærm med forskellige simple håndbevægelser, HTC BlinkFeed, og meget mere.

Sådan Motion Launch slås håndbevægelserne til og fra

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Skærm og Fingerbevægelser eller Skærm, fingerbevægelser og taster.
  2. Tryk på Motion Launch fingerbevægelser.
  3. Vælg den Motion Launch ønskede håndbevægelse.

Aktiver til skærmlåsen

Gå fra dvaletilstanden til Låseskærmen uden at trykke på TÆND/SLUK-knappen.
Vigtigt: Hvis du har konfigureret en skærmlås med adgangskode, bliver du bedt om at angive dine oplysninger, inden din HTC 10 evo låses op.
  1. Tag telefonen op i stående orientering.
  2. Dobbelttryk med det samme på skærmen.

Aktiver og lås op

Gå fra dvaletilstanden og lås din HTC 10 evo op til det sidst brugte skærmbillede uden at trykke på TÆND/SLUK-knappen.
Vigtigt: Hvis du har konfigureret en skærmlås med adgangskode, bliver du bedt om at angive dine oplysninger, inden din HTC 10 evo låses op.
  1. Tag telefonen op i stående orientering.
  2. Stryg opad fra nederste halvdel af skærmen.

Aktiver til Startskærmen

Gå fra dvaletilstanden til Startsidens widgetpanel uden at trykke på TÆND/SLUK-knappen.
Vigtigt: Hvis du har konfigureret en skærmlås med adgangskode, bliver du bedt om at angive dine oplysninger, inden din HTC 10 evo låses op.
  1. Tag telefonen op i stående orientering.
  2. Stryg til venstre fra højre side af skærmen.

Aktiver til HTC BlinkFeed

Gå fra dvaletilstanden til HTC BlinkFeed uden at trykke på TÆND/SLUK-knappen.
Vigtigt: Hvis du har konfigureret en skærmlås med adgangskode, bliver du bedt om at angive dine oplysninger, inden din HTC 10 evo låses op.
  1. Tag telefonen op i stående orientering.
  2. Stryg til højre fra venstre side af skærmen.

Starter kamera

Gå fra dvaletilstand til Kamera-programmet uden at trykke på TÆND/SLUK.
  1. Tag telefonen op i stående orientering.
  2. Glid øjeblikkeligt ned to gange på skærmen.
Vigtigt: Hvis du har konfigureret en skærmlås med loginoplysninger, bliver du bedt om at angive dine oplysninger, inden du kan afslutte Kamera appen.