HTC 10 evo‎

< < Menu

Meddelelser

Meddelelses-LED

Meddelelses-LED'en viser:
  • Lyser konstant grøn, når din HTC 10 evo er forbundet til strømadapteren eller en computer, og batteriet er ladet helt op.
  • Blinkende grønt lys, når du har en afventende meddelelse.
  • Fast orange lys, når batteriet bliver opladet.
  • Blinkende orange lys, når batteriniveauet er meget lavt.

Vælg, hvornår meddelelses-LED'en skal blinke

Du kan vælge, hvornår og hvilke apps der skal blinke med lysdioden, når du modtager nye beskeder.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Lyd og meddelelse.
  2. Under Meddelelser trykker du på Blink LED ved meddelelser. Vælge om lysdioden altid skal blinke, eller kun hvis skærmen er slukket.
  3. Tryk på Administrér LED-meddelelser. Vælg, hvilken app-beskeder lysdioden skal blinke til'.
Tip: I andre apps, skal du tjekke deres indstillinger for at finde ud af, om lysdioden kan indstilles.

Meddelelsespanel

Meddelelsesikoner informerer dig om ny meddelelser, kalenderbegivenheder, alarmer og andre aktiviteter, som f.eks. hentning af filer.
Når du ser meddelelsesikoner, skal du åbne Meddelelsespanelet for at se meddelelsen, som du har modtaget.
For at åbne Meddelelsespanelet, skal du glide fingeren ned fra toppen af skærmen.
  • Tryk på meddelelsen for at åbne det tilhørende program.
  • For at fjerne en meddelelse fra listen, skal du trække den til venstre eller højre.
  • Glid to fingre fra hinanden på meddelelsen for at udvide den og se flere detaljer eller se, om der er flere meddelelser samlet inde i den. Glid to fingre sammen på anmeldelsen for at minimere den igen.
  • For nogle meddelelser kan du udføre øjeblikkelige handlinger. Tryk f.eks. på en meddelelse om et ubesvaret opkald for at besvare opkaldet eller svare med en SMS.
  • Hvis du har flere meddelelser, kan du rulle ned ad skærmen for at se dem alle.
  • Hvis du vil afvise alle ikke-vedvarende meddelelser, trykker du på Ryd alt.
  • Hold en meddelelse nede til at tilpasse det tilhørende programs meddelelsesindstillinger. Du kan ændre hvilke app-meddelelser, du ønsker at modtage. Se Administrere app-meddelelser.

Administrere app-meddelelser

Du kan vælge, hvilke typer programmeddelelser der skal kunne slå lyden fra, blokere eller tilsidesætte din indstilling af Forstyr ikke.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Lyd og meddelelse.
  2. Tryk på Meddelelser, og tryk derefter på det program, du vil indstille.

Du kan også holde en meddelelse nede i meddelelsespanelet eller på låseskærmen for at se de meddelelsesindstillinger, du kan tilpasse.

3. Tryk på Til/Fra ud for den indstilling, du vil ændre.
Indstillingerne for app-meddelelser anvendes for meddelelser i Meddelelsespanel og på låseskærmen.