HTC 10 evo‎

< < Menu

Genstarte HTC 10 evo (soft-nulstilling)

Hvis HTC 10 evo kører langsommere end normalt, ikke svarer eller har et program, der ikke fungerer ordentligt, kan du prøve at genstarte og se, om det løser problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK, for at tænde for den igen.
  2. Hold knappen TÆND/SLUK nede, og tryk derefter på Genstart.

Reagerer HTC 10 evo ikke?

Hvis HTC 10 evo ikke reagerer, når du berører skærmen eller trykker på knapperne, kan du stadig genstarte den.
Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK og LYDSTYRKE NED i mindst 12 sek. HTC 10 evo genstarter herefter.