HTC 10 evo‎

< < Menu

Introduktion til indstillinger

Ønsker du at ændre ringetonen, konfigurere en Wi‍-Fi-forbindelse eller tilføje dine konti? Dette og mere kan du gøre i Indstillinger.
  1. Åbn indstillinger fra skærmen Programmer eller fra Meddelelsespanelet.
    • Tryk på på startskærmen, for at skifte til skærmen Programmer, og tryk derefter på Indstillinger.
    • Glid ned med fingeren fra toppen af skærmen for at åbne meddelelsespanelet, og tryk derefter på .
  2. Her er nogle grundlæggende indstillinger, du kan ændre:
    • Tryk på knappen Til/Fra ud for et emne, som f.eks. Wi-Fi for at slå det til eller fra. Tryk på selve emnet for at ændre dets indstillinger.
    • Tryk på Lyd og meddelelser for at indstille en ringetone, vælge en lydprofil og konfigurere meddelelsesindstillinger.
    • Tryk på Personaliser for at ændre startskærmens baggrund, tilføje programmer og widgets mm.
    • Tryk på Konti og synkronisering for at tilføje og logge på dine forskellige konti som f.eks. e-mail, sociale netværk mm.
    • Tryk på Sikkerhed for at sikre HTC 10 evo med f.eks. en skærmlås.
    • Tryk på et element under Forslag for at tjekke nye eller anbefalede indstillinger, du kan tilpasse, ud.
  3. Du kan også glide til højre på skærmbilledet Indstillinger for at se listen over de vigtigste indstillinger og hurtigt spring fra én indstilling til en anden. Eller du kan trykke på i Indstillinger for let at finde muligheder og indstillinger.