HTC 10 evo‎

< < Menu

Fingerbevægelser

Bruge fingerbevægelser til at slå mikrofonen fra på HTC 10 evo, skrue ned for ringetonen mm.

Tag telefonen op for automatisk at besvare et opkald

Hvis du vil besvare et indkommende opkald automatisk, kan du løfte telefonen for først at se, hvem der ringer, før du holder den op til øret.

Du kan slå denne funktion til og fra. Gå til Indstillinger, tryk på Opkald og vælg eller fravælg Besvar automatisk opkald.

Vend for at gøre lydløs

Image illustrating flip to mute.

Hvis telefonen vender op, når den ringer, kan du gøre den lydløs ved at vende den om.

Hvis du går til Indstillinger og trykker på Lyd og meddelelse > Vend for at gøre lydløs, kan du indstille telefonen til at:

Slå lyd fra én gang Slå kun lyd fra én gang, når telefonen vender. Når telefonen vender om, vil den ringe igen, når der igen kommer et indgående opkald.
Slå altid lyd fra Når telefonen vendes for at slå lyden fra ved et opkald, holdes lyden altid slået fra, mens den vender omvendt, selv om der kommer andre indgående opkald.

Tage telefonen op for at nedsætte lydstyrken

Image illustrating quiet ring on pickup.

Hvis du f.eks. er i et forretningsmøde eller på en restaurant, kan du tage HTC 10 evo op, når den ringer, for at sænke ringetonens lydstyrke automatisk.

Du kan slå denne funktion til og fra. Gå til Indstillinger, tryk på Lyd og meddelelse, og vælg eller fravælg Stille opringning ved besvarelse.

Forøg automatisk ringetonens lydstyrke, når den er i lommen eller tasken

Image illustrating pocket mode.

Lommetilstand bevirker, at HTC 10 evo kan registrere, når den er i din taske eller lomme, og at den skruer op for ringetonens lydstyrke, så du kan høre den i støjfyldte omgivelser.

Du kan slå denne funktion til og fra. Gå til Indstillinger, tryk på Lyd og meddelelse, og vælg eller fravælg Lommetilstand.

Roter HTC 10 evo for at få en bedre visning

Image illustrating how to change the screen orientation.

På mange skærme kan du automatisk ændre skærmens retning fra stående til liggende ved at dreje HTC 10 evo til siden.

Når du indtaster tekst, kan du dreje HTC 10 evo om på siden for at få et større tastatur.