HTC 10 evo‎

< < Menu

Fingeraftryksscanner

Du kan hurtigt vække og låse op for HTC 10 evo ved hjælp af dit fingeraftryk. Du kan tilføje op til 5 fingeraftryk.

Når du konfigurer og bruger fingeraftryksscanneren, kan du følge disse tip:

• Sørg for at fingeren og fingeraftryksscanneren er ren og tør.
  • Brug hele fingerfladen, herunder siderne og fingerspidsen.
  • Når du registrerer dit fingeraftryk, skal du røre på scanneren indtil den vibrerer.
  • Fingeraftryksscanneren kan læse 360° — du kan røre med en registreret finger i en vilkårlig vinkel mod scanneren for at dreje skærmen eller låse op for HTC 10 evo.
Bemærk: Du vil muligvis ikke kunne indstille fingeraftryksscanneren til at låse op for HTC 10 evo, hvis du er logget på en Exchange ActiveSync-konto, der kræver, at du bruger en anden metode til at låse skærmen (som fx en adgangskode). Spørg din Exchange Server-administrator om din Exchange ActiveSync-konto understøtter fingeraftryksscanneren.

Tilføje et fingeraftryk første gang

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger > Fingeraftryksscanner.
  2. Tryk på Tilføj fingeraftryk.

Hvis du ikke allerede har konfigureret et mønster, en pinkode eller en adgangskode til låseskærmen, bliver du bedt om at gøre det. Se Indstilling af en skærmlås.

3. Tryk på Start.
  4. Vælg hvilken finger du vil bruge, tryk på scanneren indtil den vibrerer, og fjern så fingeren igen.
  5. Bliv ved med at røre på scanneren, indtil fingeraftrykket er registreret. Du vil få det bedste resultat, hvis du holder fingeren i samme retning, når du rører på scanneren.
  6. Når du har registreret dit fingeraftryk, trykker du på Udført.
Du kan nu bruge dit fingeraftryk til hurtigt at vække og låse op for HTC 10 evo.
Advarsel: Du er nødt til at indtaste din backup låseskærm-mønster, pinkode eller adgangskode, hvis scanneren ikke kan identificere dit fingeraftryk efter fem forsøg. Du vil kun få yderligere 10 forsøg, før dine data slettes fra HTC 10 evo.

Tilføje, fjerne eller redigere fingeraftryk

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger > Fingeraftryksscanner.
  2. Indtast dit mønster, din pinkode eller adgangskode.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på Tilføj fingeraftryk for at tilføje endnu et fingeraftryk.
    • Tryk på et registreret fingeraftryk for at omdøbe eller slette det.
    • Tryk på Nulstil fingeraftryksscanner for at slette alle registrerede fingeraftryk.
    • Vælg Vågn op-skærm, hvis du vil kunne trykke på fingeraftryksscanneren for at vække og låse op for skærmen.