HTC 10 evo‎

< < Menu

Tilføjelse af dine sociale netværk, e-mail-konti mm.

Du kan synkronisere kontakter, kalendere og andre oplysninger fra dine sociale netværk, samt e-mail-konti og online-tjenester på din HTC 10 evo. Afhængig af kontotypen, kan du synkronisere opdateringer mellem din HTC 10 evo og nettet, ved at logge på dine onlinekonti.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på den kontotype, du vil tilføje.
  4. Følg skærmvejledningerne for at indtaste dine kontooplysningerne.
Tip:
  • I Indstillinger > Konti og synkronisering, trykker du på Automatisk synkronisering Til/Fra for at slå automatisk synkronisering af alle dine konti til og fra.
  • Det er muligt at tilføje flere Google-konti.

Synkronisere dine konti

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Trykke på Automatisk synkronisering Til/Fra for at slå automatisk synkronisering af alle dine konti til eller fra.
  3. Hvis du vil synkronisere individuelle konti manuelt, trykker du på kontotype og dernæst på > Synk. nu på skærmen Kontoindstillinger.
Tip: På skærmen Kontoindstillinger kan du oså ændre synkroniseringsindstillingerne for en konto.

Fjerne en konto

Fjern konti fra din HTC 10 evo, hvis du ikke længere bruger dem. Fjernelse af en konto sletter ikke selve kontoen eller oplysninger fra selve onlinetjenesten.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på en kontotype.

Hvis du har logget på med flere konti under samme kontotype, skal du trykke på kontoen for at fjerne den.

3. Tryk på > Fjern konto.
Vigtigt: Visse personlige oplysninger bevares muligvis af tredjepartsprogrammet, efter du har fjernet kontoen fra HTC 10 evo.
Relaterede instruktioner