HTC 10 evo‎

< < Menu

nano-SIM-kort

HTC 10 evo bruger et nano-SIM-kort.
Brug kun et standard nano-SIM-kort. Hvis du prøver at indsætte et modificeret kort, som er tykkere end standard nano-SIM-kortet, kan det medføre, at kortet ikke passer ordentligt eller det kan beskadige kortstikket.
Image warning against using a modified SIM card.

Sætte et nano-SIM-kort

1. Hold telefonen med forsiden opad.
  2. Sæt spidsen af bakkeudskubningsværktøjet (eller en lille bøjet papirclips) i udskubningshullet ved siden af nano-SIM-kortbakken.
  3. Skub spidsen helt ind i hullet, indtil kortbakken skubbes ud, og træk så kortbakken ud.
  4. Læg nano-SIM-kortet (med kontakterne nedad) i bakken.
  5. For at indsætte nano-SIM-bakken igen, skal du først centrere den i stikket, og derefter skubbe den helt ind.
  6. Tryk på forsiden, der er knyttet til bakken. Sørg for, at dækslet ikke stikker ud fra siden.

Fjerne et nano-SIM-kort

Vigtigt: Sørg for at slukke for din HTC 10 evo, før du fjerner kortet.
  1. Hold telefonen med forsiden opad.
  2. Sæt spidsen af det medfølgende bakkeudskubningsværktøj — eller en lille bøjet papirclips — i udskubningshullet ved nano-SIM-kortbakken.
  3. Tryk spidsen helt ind i hullet, indtil kortbakken kommer ud.
  4. Træk kortbakken ud, og fjern nano-SIM-kortet.
  5. For at indsætte nano-SIM-bakken igen, skal du først centrere den i stikket, og derefter skubbe den helt ind.
  6. Tryk på forsiden, der er knyttet til bakken. Sørg for, at dækslet ikke stikker ud fra siden.