HTC 10 evo‎

< < Menu

HTC 10 evo oversigt

Efter at have taget HTC 10 evo ud af kassen, bør du først gøre dig bekendt med placeringen af kortstikkene og de forskellige knapper.
  1. TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE
  3. Nærhedssensor
  4. Meddelelses-LED
  5. Hovedtelefon
  6. Frontkamera
  7. microSD-kortstikket
  8. nano-SIM-kortstikket
  9. TILBAGE
  10. Højttaler
  11. USB Type-C-stik
  12. START / Fingeraftryksscanner
  13. SENESTE PROGRAMMER
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
Bemærk:
Hvis du vil bruge et cover eller en skærmbeskyttelse, må du ikke dække eller blokere for nærhedssensoren. Køb et cover eller en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC 10 evo.