HTC Sync Manager

< < Menu

Synkronisere musik, billeder og videoer

Bemærk:
  • HTC Sync Manager ikke længere vil blive understøttet i HTC Desire 12, HTC Desire 12‍+, HTC U12‍+ og nyere telefoner.
  • Der henvises til https://www.htc.com/support/backup-and-transfer/ vedr. måder, hvorpå du kan sikkerhedskopiere eller overføre indhold fra HTC-telefoner.
Du kan indstille HTC Sync Manager til automatisk at importere alle mediefiler samlet fra telefonen til computeren. Hvis du bruger en ældre telefon, der stadig understøtter HTC Musik-programmet, kan du også indstille HTC Sync Manager til at synkronisere iTunes og Windows Media Player-afspilningslister mellem din computer og din telefon.
  1. Opret forbindelse mellem din telefon og din computer.
  2. I HTC Sync Manager skal du klikke på Start > Synkroniser indstillinger.
  3. Hvis du vil have, at HTC Sync Manager automatisk skal batch-importere mediefiler og synkronisere data, skal du vælge Synkroniser automatisk, når telefonen opretter forbindelse.
  4. Klik på ved siden af punktet Musik.
  5. Vælg Kopier al musik fra telefonen til computeren.

Hvis din telefon har HTC Musik-programmet, kan du også vælge Synkroniser den valgte afspilningsliste. Vælg de afspilningslister, du vil synkronisere, og vælg, om du vil beholde din computers afspilningslister eller mobiltelefonens afspilningslister, når de samme spillelister findes.

6. Klik på .
  7. Klik på ved siden af elementet i Galleri, og vælg så Importer billeder og videoer fra telefon til denne computer.

Hvis du bruger en Mac-computer, kan du også vælge Start iPhoto og importer billeder til iPhoto.

Du kan også vælge Slet billeder og videoer på telefon efter import, hvis du ønsker at fjerne billeder og videoer fra din telefon efter overførslen.

8. Klik på .
  9. Klik på Synkroniser, hvis det er første gang, du batch-importerer.
Hvis du har konfigureret HTC Sync Manager til altid at synkronisere, når du tilslutter din telefon, vil den automatisk søge efter nye mediefiler på telefonen og importere dem til computeren.