HTC Sync Manager

< < Menu

Synkronisere dokumenter fra din computer

Bemærk:
  • HTC Sync Manager ikke længere vil blive understøttet i HTC Desire 12, HTC Desire 12‍+, HTC U12‍+ og nyere telefoner.
  • Der henvises til https://www.htc.com/support/backup-and-transfer/ vedr. måder, hvorpå du kan sikkerhedskopiere eller overføre indhold fra HTC-telefoner.
Vil du tage dokumenter med dig på telefonen? Indstil HTC Sync Manager til automatisk at importere dokumenter fra en mappe på computeren til telefonen.
  1. Opret forbindelse mellem din telefon og din computer.
  2. I HTC Sync Manager skal du klikke på Start > Synkroniser indstillinger.
  3. Hvis du vil have, at HTC Sync Manager automatisk skal batch-importere dokumenter, skal du vælge Synkroniser automatisk, når telefonen opretter forbindelse.
  4. Klik på ved siden af punktet Dokument.
  5. Vælg Synkroniser Office- og PDF-filer fra følgende placeringer på denne computer.
  6. Klik på Tilføj og vælg derefter mappen, som indeholder de dokumenter, du vil synkronisere med telefonen. Du kan tilføje flere mapper.
  7. Klik på Synkroniser, hvis det er første gang, du importerer.
Hvis du har konfigureret HTC Sync Manager til altid at synkronisere, når du tilslutter din telefon, vil den automatisk søge efter nye dokumenter i de valgte mapper og importere dem til telefonen.