HTC Sync Manager

< < Menu

Synkronisere kontakter og kalenderbegivenheder

Bemærk:
  • HTC Sync Manager ikke længere vil blive understøttet i HTC Desire 12, HTC Desire 12‍+, HTC U12‍+ og nyere telefoner.
  • Der henvises til https://www.htc.com/support/backup-and-transfer/ vedr. måder, hvorpå du kan sikkerhedskopiere eller overføre indhold fra HTC-telefoner.
Konfigurér HTC Sync Manager for at synkronisere kontakter og kalenderbegivenheder mellem din computer og din telefon.

Du kan vælge at synkronisere telefonen med følgende programmer på computeren:

Windows Outlook 2003 eller nyere version
Mac
  • Apple Kontakter
  • Apple Adressebog
  • Apple Kalender
  • Apple iCal
  • Outlook 2011 for Mac
  1. Opret forbindelse mellem din telefon og din computer.
  2. I HTC Sync Manager skal du klikke på Start > Synkroniser indstillinger.
  3. Hvis du vil have, at HTC Sync Manager automatisk skal synkronisere data, skal du vælge Synkroniser automatisk, når telefonen opretter forbindelse.
  4. For at synkronisere kontakter på din telefon og computer, klikker du på ud for Personer, hvorefter du vælger indstillingen Synkroniser personer.
  5. Vælg det program til kontakter på computeren, som du vil synkronisere med din telefon.

Du kan også vælge, hvilke data der skal bevares, hvis der er konflikt mellem kontaktoplysninger på telefonen og computeren.

6. Klik på for at gå tilbage forrige skærmbillede.
  7. Hvis du vil synkronisere kalenderbegivenheder på din telefon og computer, klikker du på ved siden af Kalender, hvorefter du vælger indstillingen Synkroniser kalender.
  8. Vælg hvilket program på din computer, der indeholder de kalenderbegivenheder, du vil synkronisere med din telefon, og angiv fra hvornår du vil begynde at synkronisere kalenderbegivenheder.

Du kan også vælge hvilke data, du vil bevare, hvis der er konfliktende oplysninger om kalenderbegivenheder på din telefon og din computer.

9. Klik på Synkroniser, hvis det er første gang, du synkroniserer.
Bemærk: Det er kun de felter for kontakter og kalenderposter, der er tilgængelige på din telefon, der synkroniseres.