HTC Sync Manager

< < Menu

Sådan installeres HTC Sync Manager på computeren

Bemærk:
  • HTC Sync Manager ikke længere vil blive understøttet i HTC Desire 12, HTC Desire 12‍+, HTC U12‍+ og nyere telefoner.
  • Der henvises til https://www.htc.com/support/backup-and-transfer/ vedr. måder, hvorpå du kan sikkerhedskopiere eller overføre indhold fra HTC-telefoner.
Du kan installere HTC Sync ManagerWindows XP eller nyere versioner.

Hvis du vil installere programmet på en Mac-computer, skal den have OS X 10.6 eller nyere.

1. Hent HTC Sync Manager installationsprogrammet fra HTC's supportsted: htc‍.‍com‍/‍hsm‍/.
  2. Start installationsprogrammet og følg anvisningerne på skærmen.
  3. Opret forbindelse mellem telefonen og computeren med det medfølgende USB-kabel. Derefter åbnes HTC Sync Manager.
  4. Hvis HTC Sync Manager ikke åbnede automatisk, du må udføre en af nedenstående trin, afhængig af den Android-version, der er installeret på din telefon.
    • Tryk på Ja, når du bliver spurgt, om du vil bruge USB til filoverførsler.
    • Glid Meddelelsespanelet åbent, tryk på Brug USB til meddelelse og vælg Filoverførsel.
    • Glid Meddelelsespanelet åbent og tryk på HTC Sync Manager-meddelelsen for at give tilladelse.
Bemærk:
  • Hvis du har problemer med at installere HTC Sync Manager, skal du lukke alle aktive programmer og geninstallere. Hvis problemet stadig forekommer, skal du midlertidigt deaktivere dit anti-virusprogram og prøve at installere igen.
  • Hvis du deaktiverede dit anti-virusprogram, skal du huske at aktivere det igen, når du har installeret HTC Sync Manager.