Edge Sense

< < Menu

Aktiver Avanceret tilstand

Hvis du slår Avanceret tilstand til, aktiveres klem og hold-funktionen. I denne tilstand kan du gøre følgende med Edge Sense:
  • Når du bruger HTC Kamera, kan du klemme og holde de nedre sider på telefonen for at skifte imellem hoved- og frontkameraet. Du kan kun gøre dette, hvis klemmefunktionen - uanset om det er kort klem eller klem og hold - er indstillet til Start Kamera-programmet.
  • Gør to forskellige ting, når du klemmer, afhængigt af, hvor længe du klemmer. Som standard åbner et kort klem programmet Kamera. Hvis telefonen klemmes og holdes fast, åbnes telefonens standard stemmeassistent, som er Google Assistant. Du kan tildele disse to klemmebevægelser andre handlinger.
  1. Startskærmen trykker du på Knappen Alle programmer > Indstillinger > Edge Sense.
  2. Marker afkrydsningsfeltet Aktiver avanceret tilstand.
  3. Følg skærmvejledningen for at angive klemmekraftniveauerne.
  4. Hvis du vil ændre den handling, telefonen udfører, når du klemmer om den, trykker du på Tilpas handling ved kort klem, og derefter vælger du din foretrukne indstilling.
  5. Hvis du vil ændre den handling, telefonen udfører, når du klemmer og holder om den, trykker du på Tilpas handling ved klem og hold , hvorefter du vælger den foretrukne mulighed.
  6. Tryk på TILBAGE for at gemme indstillingerne.