Clock

< < Menu

Indstille en alarm

Du kan tilføje en eller flere alarmer.
  1. På startskærmen skal du trykke på Knappen Alle programmer, og find herefter og tryk på Ur.
  2. På fanen Alarmer markerer du afkrydsningsfeltet for en alarm og trykker på den alarm.
  3. Under Indstille alarm skal du bruge rullehjulene til at indstille tidspunktet for alarmen.
  4. Hvis du ønsker at alarmen skal gentages på andre dage, skal du trykke på Gentag.
  5. Tryk på Udført.
    Billede af, hvordan du indstiller en alarm.
Tip:
  • Deaktiver en alarm ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for den alarm.
  • Hvis du skal indstille mere end tre alarmer, skal du trykke på Tilføj alarm.
  • Tryk på Knap til flere indstillinger > Indstillinger til at indstille lydstyrken på alarmen, får alarmen til gradvist at lyde højere, og mere.

Udsæt eller afvis alarmen

Bortset fra at trykke på skærmstyringer kan du som standard trykke på knapperne LYDSTYRKE for at udsætte alarmen, eller vende telefonen for at afvise alarmen, når den ringer.

Du kan ændre disse indstillinger.

1. På fanen Alarmer trykker du på Knap til flere indstillinger > Indstillinger.
  2. Tryk på Indstillinger for lydstyrkeknapper eller Vendeindstillinger.
  3. Vælg Udsæt eller Afvis på indstillingsmenuen.
Tip: Tryk på Varighed for udsættelse, hvis du vil ændre, hvor længe der skal gå, før alarmen går i gang igen.

Slette en alarm

1. På fanen Alarmer trykker du på > Slet.
  2. Vælg de alarmer, som du vil slette, og tryk så på Slet.