Boost+

< < Menu

Om Boost+

Bemærk: Hjælp-indholdet her er baseret på den følgende programversion: 1.80.1x.

Her er nogle af de ting du kan gøre med programmet Boost+.

Billede af HTC Boost plus.
  • Hold øje med din telefons lagerplads og brug af hukommelsen.
  • Slet cache-filer, installationsprogrammer, midlertidige filer og reklame-filer på din telefon.
  • Optimer systemressourcerne, så du forlænger batteriets levetid, mens du bruger programmer og spiller dine yndlingsspil.
  • Stop ubrugte programmer i at køre i baggrunden, lås programmer med følsomt indhold eller fjern programmer, du ikke bruger.
Bemærk: Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelig på alle telefoner.