HTC U12+‎

Školicí příručky

< < Menu

Nastavení telefonu při prvním použití

Když zapnete telefon HTC poprvé — nebo po provedení obnovení původního nastavení — budete požádáni, abyste jej nastavili.
Důležité: Máte-li data ze starého telefonu, která potřebujete zkopírovat na HTC U12+‍, nejdřív zálohujte data ze starého telefonu. Nebo použijte Nástroj pro přenos HTC pro přenos obsahu ze starého telefonu po dokončení nastavení HTC U12+‍. Podrobnosti viz Způsoby získání obsahu ze starého telefonu.
  1. Potřebujete-li navigovat přes hlasovou odezvu, zapněte TalkBack stisknutím a podržením dvou prstů na první obrazovce, dokud neuslyšíte zprávu a poté pípnutí.

    Pokud jste omylem zapnuli TalkBack, postupujte podle pokynů na obrazovce pro jeho vypnutí.

  2. Zvolte preferovaný jazyk systému, přečtěte si a potvrďte podmínky použití, vyberte své připojení k internetu a přihlaste se ke svému účtu Google.
  3. Na obrazovce, která se vás zeptá, ze kterého zařízení chcete provést obnovu, proveďte jednu z následujících akcí:
    • Pokud jste svůj starý telefon zálohovali pomocí vašeho účtu Google, klepněte na název telefonu. Vyberte položky, které chcete obnovit ze svého starého telefonu, a poté klepněte na Obnovit.
    • Chcete-li začít znovu, klepněte na Neobnovovat.
  4. Na obrazovce Služby Google se ujistěte, že volba Zálohovat na Google Drive je zapnutá pro automatické zálohování. Také doporučujeme zapnutí voleb pod volbou Poloha a Údržba zařízení.
  5. Přihlaste se ke svému účtu HTC pomocí stejných přihlašovacích údajů pro služby HTC, například Motivy.
  6. Nastavte Edge Sense tak, abyste mohli okamžitě pořizovat snímky nebo provádět jiné akce jednoduchým sevřením telefonu.
  7. Klepněte na Nastavit odemknutí obličejem pro nastavení ověření obličeje a použití pro odemknutí telefonu.

    Nebo klepněte na Nastavit otisk prstu pro přidání otisku prstu a použití otisku pro odemknutí telefonu.

  8. Postupujte podle dalších pokynů pro dokončení nastavení telefonu.
Poznámka: Za některé funkce, které vyžadují připojení k Internetu, například služby stanovení polohy a automatická synchronizace vašich online účtů, může mobilní operátor účtovat další poplatky. Abyste se vyhnuli poplatkům za data, tyto funkce v položce Nastavení zakažte. Další informace o službách stanovení polohy viz v části Zapnutí a vypnutí nastavení polohy.
Pomohla Vám tato informace?

Stále nemůžete najít, co hledáte?