Camera

Kun olen toistamassa musiikkia tai videoa sovelluksessa, ääni kuuluu vain yläkaiuttimesta. Miksi?

Tämä voi tapahtua, jos olet aikaisemmin toistanut mediaa Google Chrome -selaimessa.
Päivitä Google Chrome -selaimesi uusimpaan versioon – 35.0.1916.122 tai uudempaan. Sen päivittämiseksi avaa Google Play Myymälä, mene paikkaan Omat sovellukset, ja sen jälkeen napauta Chrome-selain > Päivitä.

Jos olet tilapäisesti ilman internet-yhteyttä etkä voi suorittaa päivitystä, sulje Google Chrome -selain. Paina avataksesi Viimeisimmät sovellukset -näytön, ja sen jälkeen vedä Google Chrome ylös sen sulkemiseksi.

0 Người thấy nội dung này hữu ích