ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG
Facebook for HTC Sense
ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG

Kuinka saan tilapäivitykset ja syntymäpäivät näkymään Soittajatunnuksellani?

Jos olet kirjautunut sisään Facebook - tai Twitter-tilille, näet soittajan uusimman tilapäivityksen. Näet myös soittajan tulossa olevan syntymäpäivän, jos tapahtuma on tallennettu puhelimeesi tai jos olet kirjautunut sisään online-tilille, kuten Facebook.

Jos olet luonut tehtävän Tehtävät-sovelluksessa ja linkittänyt sen yhteystietoon, tehtävä tulee näkyviin, kun yhteystieto soittaa, ja jos yhteystiedolla ei ole uutta tilapäivitystä.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-wildfire-s
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN