Social

Mitä tapahtuu, kun avaan tiedoston, jonka olen vastaanottanut kohteen Bluetooth kautta?

Kun avaat kohteen Bluetooth kautta vastaanotetun tiedoston, seuraava vaihe riippuu tiedoston tyypistä:
  • Mediatiedostot ja asiakirjat avataan yleensä suoraan yhteensopivassa sovelluksessa. Jos esimerkiksi avaat musiikkiraidan, toisto alkaa Musiikki-sovelluksessa.
  • Valitse vCalendar-tiedostoa varten kalenteri, johon haluat tallentaa tapahtuman, ja napauta sitten Tuo. vCalendar lisätään Kalenteri-tapahtumiin.
  • vCard-yhteystietotiedostoista voit valita tuodaanko yksi, useita vai kaikki yhteystiedot yhteystietolistaasi.
0 Người thấy nội dung này hữu ích