Adding People widgets

Olen välillä lähettänyt joitakin tiedostoja kohteen Bluetooth kautta tietokoneelleni. Missä ne ovat?

Kun lähetät tietoja puhelimestasi Bluetooth-yhteydellä, tietojen tallennuspaikka riippuu lähetettyjen tietojen tyypistä ja vastaanottavasta laitteesta. Jos lähetät kalenteritapahtuman tai yhteystiedon, se lisätään normaalisti vastaavaan sovellukseen vastaanottavassa laitteessa.

Jos lähetät toisen tiedostotyypin Windows-tietokoneeseen, se tallennetaan normaalisti Bluetooth Exchange -kansioon henkilökohtaisten asiakirjakansioittesi joukkoon.

• Windows XP:ssä polku voi olla: C:\Tiedostot ja asetukset\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot\Bluetooth Exchange
  • Windows Vista:ssä polku voi olla: C:\Käyttäjät\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot
  • Windows 7:ssa polku voi olla: C:\Käyttäjät\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot\Bluetooth Exchange -kansio
  • Windows 8:ssa polku voi olla: C:\Käyttäjät\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot

Jos lähetät tiedoston toiseen laitteeseen, tallennuspaikka saattaa riippua tiedostotyypistä. Jos lähetät esimerkiksi kuvatiedoston toiseen matkapuhelimeen, se voidaan tallentaa kansioon "‍Kuvat"‍.

0 Người thấy nội dung này hữu ích