GIAO TIẾP
Adding People widgets
GIAO TIẾP

Olen välillä lähettänyt joitakin tiedostoja kohteen Bluetooth kautta tietokoneelleni. Missä ne ovat?

Kun lähetät tietoja puhelimestasi Bluetooth-yhteydellä, tietojen tallennuspaikka riippuu lähetettyjen tietojen tyypistä ja vastaanottavasta laitteesta. Jos lähetät kalenteritapahtuman tai yhteystiedon, se lisätään normaalisti vastaavaan sovellukseen vastaanottavassa laitteessa.

Jos lähetät toisen tiedostotyypin Windows-tietokoneeseen, se tallennetaan normaalisti Bluetooth Exchange -kansioon henkilökohtaisten asiakirjakansioittesi joukkoon.

• Windows XP:ssä polku voi olla: C:\Tiedostot ja asetukset\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot\Bluetooth Exchange
  • Windows Vista:ssä polku voi olla: C:\Käyttäjät\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot
  • Windows 7:ssa polku voi olla: C:\Käyttäjät\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot\Bluetooth Exchange -kansio
  • Windows 8:ssa polku voi olla: C:\Käyttäjät\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot

Jos lähetät tiedoston toiseen laitteeseen, tallennuspaikka saattaa riippua tiedostotyypistä. Jos lähetät esimerkiksi kuvatiedoston toiseen matkapuhelimeen, se voidaan tallentaa kansioon "‍Kuvat"‍.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-wildfire-s
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN
topic_tag-people-people_widget