GIAO TIẾP
Merging contact information
GIAO TIẾP

Unohtuiko näyttöruudun lukituskuvio?

Jos olet unohtanut näyttöruudun lukituskuvion, sinulla on enintään viisi yrityskertaa avata puhelin lukituksesta. Jos tämä epäonnistuu, voit avata puhelimesi syöttämällä Google-tilisi käyttäjänimen ja salasanan.
  1. Syötä lukitusmalli suojausnäytöllä.
  2. Viidennen yrityksen jälkeen sinua pyydetään odottamaan 30 sekuntia. Napauta OK.
  3. Jos näyttö kytkeytyy pois päältä, kytke se takaisin päälle painamalla VIRTA-painiketta ja avaa sitten ruudun lukitus.
  4. Napauta Unohtuiko kuvio?-painiketta sen ilmestyttyä.
  5. Syötä Google-tilisi nimi ja salasana, ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Sen jälkeen sinua pyydetään valitsemaan uusi näyttöruudun lukitus. Jos et enää halua käyttää näyttöruudun lukitusta, paina poistuaksesi Suojaus-näytöstä.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-wildfire-s
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN
topic_tag-people-merge_contact_info