GIAO TIẾP
Adding a new contact
GIAO TIẾP

Kuinka lisään tukiaseman matkapuhelinverkkooni?

Useimmat HTC-puhelimet pystyvät tunnistamaan käyttämäsi matkapuhelinoperaattorin SIM-kortin perusteella ja sitten käyttämään esiasetettua tukiasemanimeä (APN) yhteyden muodostamisessa matkapuhelinoperaattorisi dataverkkoon. Voit lisätä uuden tukiaseman nimen (APN) ollessasi verkkovierailussa, tai jos datayhteyden muodostaminen tuottaa vaikeuksia.
  1. Pyyhkäise kahdella sormella alas tilapalkista avataksesi Pika-asetukset-valinnan.
  2. Jos Mobiilidata on pois päältä, napauta Mobiilidata-ruutua kytkeäksesi sen päälle.
  3. Napauta avataksesi Matkapuhelinverkon asetukset-näytön.
  4. Napauta Tukiasemien nimet. Jos puhelimessasi on kaksi SIM-korttipaikkaa, valitse ensin korttipaikka ja napauta sitten Tukiasemien nimet.
  5. Napauta Tukiasemat-näytössä > Uusi tukiasema ja syötä APN-asetukset.
  6. Napauta > Tallenna ja valitse sitten Tukiasemat-näytöltä uusi APN.
Huomautus:

Jotkut matkapuhelinoperaattorit eivät anna muuttaa esiasetettua APN:ää tai lisätä uusia.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-wildfire-s
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN