Setting up your profile

Kuinka pystyn jakamaan puhelimen internet-yhteyden muiden laitteiden kanssa?

Voit jakaa puhelimen datayhteyden USB- Wi‍-Fi- tai Bluetooth-yhteydellä.

Siirry kohtaan Asetukset, napauta Lisää > Matkapuhelinverkon jakaminen ja valitse sitten jaatko USB-jakamisella, Siirrettävällä Wi‍-Fi-tukiasemalla vai Bluetooth-jakamisella.

Huomautus: Data-yhteys, kuten 3G, vaaditaan. Kysy matkapuhelinoperaattoriltasi lisätietoja dataveloituksesta. Datayhteyden laajennettu käyttö, Wi‍-Fi tai Bluetooth kuluttavat akkua nopeammin.
0 Người thấy nội dung này hữu ích