ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG
Changing camera settings
ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG

Kan jag hålla kameran på standby för att spara batteri, och hur?

Ja. När du väntar på att ta en bild, tryck på STRÖM-knappen för att växla till viloläge. När du är klar att ta bilder igen, tryck bara på STRÖM igen.

Även om du har ställt in ett skärmlås med inloggningsuppgifter, förbigår telefonen säkerhetsskärmen och startar Kamera direkt. När du stänger Kamera, kommer du att bli uppmanad att låsa upp skärmlåset.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-incredible-s
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN