ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG
Recording video
ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG

Varför får jag inga SMS från kontakter som använder iPhone?

Om du precis har flyttat dina kontakter från iPhone till din HTC-telefon, kanske dina kontakter fortfarande textar dig via iMessage-tjänsten och inte genom SMS eller MMS.
För att få deras SMS på din HTC-telefon, måste du stänga av iMessage-tjänsten i iPhone inställningar. Om du har andra Apple-enheter, måste du stänga av iMessage på dem också.

Alternativt, gå till din supportprofil för Apple på webben, och avregistrera din iPhone och andra Apple-enheter.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-incredible-s
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN
topic_tag-camera-record_video