ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG
Searching HTC Incredible S and the Web
ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG

Kan du inte använda gester med flera fingar i dina appar?

Det beror på att Mediagester är aktiverad som standard. Det gör gester med tre fingrar exklusivt för att dela innehåll eller för att använda med HTC-appar. Du kan inte använda gester med flera fingrar (gester som använder tre eller flera fingrar) för andra ändamål.
För att använda gester med flera fingrar i spel- eller musikinstrumentappar, avmarkera alternativet Mediagester i Inställningar > Skärm och gester.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-incredible-s
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN