GIAO TIẾP
Call services
GIAO TIẾP

Kommer HTC BlinkFeed att använda för mycket energi och minne?

HTC BlinkFeed är optimerad att fungera bra på din telefon, utan att tömma batteriet eller ta för mycket minne eller RAM.

Även när du har ställt in HTC BlinkFeed att uppdatera ofta, är batterianvändningen ungefär densamma som när du bläddrar bland saker på telefonen. Även RAM-användningen avHTC BlinkFeed är låg. Detta beror naturligtvis på hur många flödeskällor du har valt i HTC BlinkFeed.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-incredible-s
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN