Dismissing or snoozing event reminders

Varför händer inget när jag trycker på fjärrkontrollens volymknappar?

När din konfiguration innehåller en TV, digitalbox och hemmabio, antar programmet TV att ljudet leds genom en hemmabioinstallation, och inte genom din TV eller digitalbox.

Om du fortfarande använder din TV eller digitalbox för volymkontroll, så måste du konfigurera om volymknapparna så att de kontrollerar rätt enhet i rumsinstallationen.

1. Öppna programmet TV och tryck sedan på .
  2. Tryck på > Knappkonfiguration.
  3. Välj volymknapparna och följ instruktionerna på skärmen för att konfigurera om volymkontrollen.
0 Người thấy nội dung này hữu ích