ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG
Viewing the Calendar
ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG

Vad är det för skillnad mellan Sport och Direktsänd sport på programmet TV?

Sport visar sportrelaterade program som erbjuds av din TV-leverantör, inklusive nyheter, intervjuprogram och aktuella direktsändningar eller repriser av spel.

Direktsänd sport däremot, företecknar spel som pågår för tillfället. Om ett pågående spel visas av din TV-leverantör, är sändningsinformationen för Direktsänd sport tillgänglig.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-desire-v
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN