ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG
Creating an event
ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG

Varför kan jag inte se låttexterna för alla låtar?

När du inte ser låttexterna för den låt du spelar på Musik-appens flik Visualizer, kan detta vara några orsaker:
  • Det finns ingen låttextinformation tillgänglig för låten på servern.
  • Du har valt att bara uppdatera låttexterna genom Wi‍-Fi, och du är inte ansluten till ett Wi‍-Fi-nätverk.

För att ändra inställningen, i appen Musik, tryck på > Inställningari, och välj Endast Wi-Fi .

• Metadata för låten—som t.ex. artist eller låtnamn—matchar inte data på servern. Det betyder att servern inte kan hitta motsvarande låttexter.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-desire-v
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN