BẮT ĐẦU
Copying files to or from the storage card
BẮT ĐẦU

Kan jeg holde kameraet på standby, for at spare på batteriet, og hvordan gør jeg det?

Ja. Mens du venter på at finde dit næste emne, kan du trykke på knappen TÆND/SLUK, for at sætte kameraet i dvale. Når du er klar til at optage igen, skal du blot trykke på knappen TÆND/SLUK igen.

Selvom du har slået skærmlåsen til med dine legitimationsoplysninger, omgår din telefonen sikkerhedsskærmen, og starter omgående Kamera. Når du lukker Kamera, vil du blive bedt om at låse skærmen op.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-desire-hd
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN