BẮT ĐẦU
Notifications panel
BẮT ĐẦU

Når jeg spiller musik eller video i et program, kommer lyden kun fra den øverste højttaler. Hvorfor gør den det?

Dette kan ske, hvis du tidligere har afspillet medier i Google Chrome-browseren.
Opdater din Google Chrome-browser til den nyeste version – 35.0.1916.122 eller nyere. Du kan opdatere den ved at åbne Google Play Store, gå til Mine programmer og trykke på Chrome Browser > Opdatér.

Hvis du midlertidigt ikke har adgang til internettet og ikke kan opdatere, skal du lukke Google Chrome-browseren. Tryk på for at åbne skærmen Seneste programmer, og træk derefter Google Chrome op for at lukke den.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-desire-hd
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN
topic_tag-notifications-notifications_panel