BẮT ĐẦU
Home screen
BẮT ĐẦU

Hvorfor modtager jeg ikke tekstbeskeder fra mine kontaktpersoner, der bruger iPhone?

Hvis du netop har flyttet dine kontakter fra iPhone til din HTC-telefon, er det muligt at dine kontaktpersoner stadig sender dig beskeder via iMessage, men ikke via SMS eller MMS.
For at modtage deres SMS-beskeder på din HTC-telefon, skal du slå tjenesten iMessage fra i dine iPhone indstillinger. Hvis du har andre Apple-enheder, skal du også slå iMessage fra på dem.

Eller gå på din Apple profil på nettet, og afmelde din iPhone og andre Apple-enheder.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-desire-hd
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN