Checking information about HTC Desire C

Kan ik het vergrendelscherm verwijderen of verbergen?

Ja. Als je liever geen vergrendelscherm gebruikt, kun je het uitschakelen in Instellingen.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Beveiliging > Schermvergrendeling.
  2. Tik op Geen vergrendelscherm. Zowel de beveiliging als de vergrendelschermen worden uitgeschakeld.
Opmerking: Sommige Exchange-beveiligingsbeleidsmaatregelen kunnen het inschakelen van een vergrendelscherm forceren met een PIN en/of wachtwoord.
0 Người thấy nội dung này hữu ích