Signing in to SkyDrive

Het bericht "‍Het stuurprogramma voor het apparaat is niet geïnstalleerd"‍ verschijnt als ik mijn telefoon met mijn computer verbind. Wat moet ik doen?

Dat bericht betekent dat het USB-stuurprogramma voor je telefoon nog niet op je computer is geïnstalleerd. Install of update naar de nieuwste HTC Sync Manager en sluit daarna je telefoon aan op je computer om het USB-stuurprogramma te installeren. Je kunt de nieuwste HTC Sync Manager ophalen bij: htc.com/hsm/.

Als op je computer andere synchronisatiesoftware is geïnstalleerd voor niet-HTC-telefoons, adviseren we om deze eerst te verwijderen om mogelijke conflicten met HTC Sync Manager te voorkomen.

0 Người thấy nội dung này hữu ích