CÀI ĐẶT & DỊCH VỤ
Using Dropbox on HTC Desire C
CÀI ĐẶT & DỊCH VỤ

Kan ik de camera stand-by houden om de batterij te sparen, en hoe doe ik dat?

Ja. Druk terwijl je wacht op het vastleggen van je volgende onderwerp op AAN/UIT-knop om naar de slaapstand te gaan. Als je klaar bent voor een nieuwe opname, druk je weer op AAN/UIT.

Ook als je een schermvergrendeling met wachtwoord hebt ingesteld, negeert je telefoon dat scherm en start Camera direct. Als je Camera sluit, wordt je gevraagd om het vergrendelscherm te ontgrendelen.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-desire-c
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN
topic_tag-dropbox-intro