ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG
Viewing the Calendar
ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG

Hoe laat ik statusupdates en verjaardagen op mijn beller-ID verschijnen?

Als je bent aangemeld bij je account voor Facebook of Twitter, zie je de nieuwste status update van de beller. Je kunt ook de volgende verjaardag van de beller zien als deze gebeurtenis op je telefoon is opgeslagen of als je bent aangemeld bij je online-account zoals Facebook.

Als je een taak hebt gemaakt in de app Taken en je hebt deze met een contact gekoppeld, verschijnt de taak als de contact belt en als de contact geen recente status update heeft.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-desire-c
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN