ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG
Creating an event
ỨNG DỤNG VÀ TÍNH NĂNG

Wat gebeurt er als ik een bestand open dat ik heb ontvangen via Bluetooth?

Als je een bestand opent dat je hebt ontvangen via Bluetooth, is wat daarna gebeurt van het bestandstype afhankelijk:
  • Mediabestanden en documenten worden gewoonlijk rechtstreeks in een compatibele applicatie geopend. Als je bijvoorbeeld een muzieknummer opent, wordt dit in de applicatie Muziek afgespeeld.
  • Selecteer voor een vCalendar-bestand in welke agenda je de gebeurtenis wilt opslaan en tik op Importeren. De vCalendar wordt aan de gebeurtenissen in je Agenda toegevoegd.
  • Voor een vCard-bestand met contactgegevens kun je kiezen om er een, meerdere of alle naar je lijst met contactpersonen te importeren.

Người thấy nội dung này hữu ích
Chọn một vấn đề từ nội dung thả xuống:
vn
*Hãy nhập bình luận của bạn vào đây ...
htc-desire-c
Cảm ơn các bạn!
CÁC BÀI LIÊN QUAN