Searching email messages

Het vergrendelpatroon vergeten?

Als je het vergrendelpatroon niet meer weet, kun je tot vijf maal proberen om de telefoon te ontgrendelen. Als dat mislukt, kun je de telefoon ontgrendelen door de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Google-account te typen.
  1. Voer het vergrendelpatroon in op het ontgrendelscherm.
  2. Tik na de vijfde poging en de vraag om 30 seconden te wachten op OK.
  3. Als het beeldscherm uitschakelt, druk je op de AAN/UIT-knop om het weer in te schakelen, waarna je het scherm ontgrendelt.
  4. Klik op de knop Patroon vergeten? wanneer deze verschijnt.
  5. Typ je gebruikersnaam en wachtwoord voor de Google-account en tik op Aanmelden. Je wordt vervolgens gevraagd om een nieuw vergrendelpatroon te maken. Als je niet langer een schermvergrendeling wilt gebruiken, druk je op om het scherm Beveiliging te sluiten.
0 Người thấy nội dung này hữu ích