• Free Ground Shipping
    SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
Using Mirror

Hur kan jag importera bokmärken från min gamla HTC-telefon?

Följ dessa steg för att importera bokmärken från HTC Internet-programmet på din gamla HTC-telefon till din nya HTC-telefon.
  1. Hämta och installera följande program från Play Store:
    • På din nya HTC-telefon: HTC Internet-app
    • På din gamla HTC-telefon: HTC-överföringsverktyg
  2. På din nya HTC-telefon: Gå till Inställningar > Hämta innehåll från en annan telefon. Tryck på HTC Android-telefon > Full överföring.
  3. Följ instruktionerna för att koppla ihop dina HTC-telefoner.
  4. På din gamla HTC-telefon: Granska typer av data som du vill kopiera och se till att Bokmärken är valt. Tryck på Dataöver.
  5. När processen är klar trycker du på Klar på båda telefonerna.
  6. För att snabbt kontrollera bokmärkena, tryck på > Bokmärken i HTC Internet-programmet.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-status-att
Thank You!