SUBTOTAL
Using sound sets

Hur lägger jag till åtkomstpunkten till min mobiloperatörs nätverk?

De flesta HTC-telefoner kan upptäcka vilken mobiloperatör du använder baserat på SIM-kortet som är insatt, och sedan använda det förinställda åtkomstpunktsnamnet (APN) för att ansluta till mobiloperatörens datanätverk. Du kan lägga till ett nytt (APN) vid roaming eller om du har problem med att upprätta en dataanslutning.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Om Mobil dataanslutning är avstängd tryck på Mobildata På/av-knappen för att slå på den.
  3. Tryck på Mobildata för att öppna skärmen Mobila nätverksinställningar.
  4. Tryck på Åtkomstpunktsnamn. Om telefonen har två SIM-kortfack, välj först ett fack och tryck sedan på Åtkomstpunktsnamn.
  5. På skärmen APN:er, tryck på och ange APN-inställningar.
  6. Tryck på > Spara och välj sedan det nya APN på skärmen APN:er.
Obs!: Vissa mobiloperatörer kanske inte tillåter att man ändrar fördefinierade APN eller lägger till nya.

People found this helpful
RELATED CONTENT
GETTING STARTED
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-status-att
Thank You!